Nood aan een nieuwe fiets?

Deze fietsen worden aangeboden door DrVelo!

Hieronder vind u de selectie fietsen van DrVelo,  aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

De perfecte gezins cargo e-bike, ontworpen voor gebruiksgemak in het dagelijks gebruik. Ga eenvoudig en veilig op pad met je kinderen en wat je ook wenst te vervoeren dankzij de kwalitatieve en ingenieus ontworpen eigenschappen! The U-cargo is de perfecte fiets voor u, hij heeft alle voordelen van een elektrisch bakfiets zonder de nadelen (afmetingen, wendbaarheid).

https://add-bike.com/en/u-cargo/

BKL is in 2013 in Spanje opgericht met als doel het ontwerpen, produceren en assembleren van een nieuwe lijn elektrische voertuigen voor verschillende soorten sectoren. Op vandaag worden de BKL-voertuigen doorheen Europa gebruikt voor straatreiniging, logistieke distributie, toerisme en verhuizingen in grote industriële gebieden. Bij BKL is men gespecialiseerd in cargofietsen. Heeft u een voertuig nodig om goederen te vervoeren, uw gezin te vervoeren of een voertuig om de straten schoon te maken, dan heeft BKL de beste elektrische fietsen en driewielers voor u.
Aarzel niet om de calogus van elektrische fietsen en driewielers te raadplegen.

https://bkl.eco/en/

Wij willen vliegen! De VELLO Bike is de lichtste opvouwbare elektrische fiets in zijn klasse.

Vanaf 9,9 kg voor niet-elektrische fietsen en vanaf 12,9 kg voor elektrische VELLO’s. Ook verkrijgbaar in superlicht titanium.

De motor ondersteunt u wanneer u die nodig heeft.
Het Kinetic Energy Harvesting System gebruikt overtollige energie om uw batterij op te laden.

meer informatie?

https://www.vello.bike/en